Σεισμοσ Τωρα Κωσ : Σεισμός στην Κω: Έκπτωση 50% στα / Ένας ισχυρός σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης, 13.04.2021, στο αιγαίο και συγκεκριμένα κοντά στην κω και την τήλο.

↑ «δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό 6,6 ρίχτερ μεταξύ ρόδου, κω». Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην κω. Σεισμός ταρακούνησε νίσυρο και κω. Σεισμολογικό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 45 χιλιόμετρα από το χωριό κέφαλος, στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού κως.

Ανακτήθηκε στις 21 ιουλίου 2017. Σεισμός: Νέος μετασεισμός κοντά
Σεισμός: Νέος μετασεισμός κοντά from cdn1.bbend.net
Σεισμολογικό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 45 χιλιόμετρα από το χωριό κέφαλος, στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού κως. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (4/6) κοντά στη νίσυρο. ↑ «δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό 6,6 ρίχτερ μεταξύ ρόδου, κω». Ανακτήθηκε στις 21 ιουλίου 2017. Ένας ισχυρός σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης, 13.04.2021, στο αιγαίο και συγκεκριμένα κοντά στην κω και την τήλο. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε κω και νίσυρο. Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με το emsc, υπολογίζεται στα 2χλμ. Σεισμός ταρακούνησε νίσυρο και κω.

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (4/6) κοντά στη νίσυρο.

Ένας ισχυρός σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης, 13.04.2021, στο αιγαίο και συγκεκριμένα κοντά στην κω και την τήλο. Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην κω. ↑ «δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό 6,6 ρίχτερ μεταξύ ρόδου, κω». Σεισμός ταρακούνησε νίσυρο και κω. Σεισμολογικό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 45 χιλιόμετρα από το χωριό κέφαλος, στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού κως. Ισχυρός σεισμός 5,2r νότια της νισύρου. 30, a, 13/10/2021 04:00:33 · 29.3 χμ δνδ της χαλκίδας, 38.3399, 23.3021 . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με το emsc, υπολογίζεται στα 2χλμ. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη προκαταρκτική . Ανακτήθηκε στις 21 ιουλίου 2017. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (4/6) κοντά στη νίσυρο. Σεισμός ανατολικά της κω (pics).

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη προκαταρκτική . Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με το emsc, υπολογίζεται στα 2χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,2r νότια της νισύρου. Σεισμός ανατολικά της κω (pics). Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην κω.

Σεισμός ταρακούνησε νίσυρο και κω. Î'ποκλειστικό ANT1: Το τσουνάμι
Î'ποκλειστικό ANT1: Το τσουνάμι from media.enikos.gr
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε κω και νίσυρο. Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην κω. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (4/6) κοντά στη νίσυρο. ↑ «δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό 6,6 ρίχτερ μεταξύ ρόδου, κω». Σεισμός ταρακούνησε νίσυρο και κω. Σεισμολογικό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 45 χιλιόμετρα από το χωριό κέφαλος, στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού κως. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με το emsc, υπολογίζεται στα 2χλμ.

Ισχυρός σεισμός 5,2r νότια της νισύρου.

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (4/6) κοντά στη νίσυρο. ↑ «δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό 6,6 ρίχτερ μεταξύ ρόδου, κω». Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε κω και νίσυρο. Ισχυρός σεισμός 5,2r νότια της νισύρου. Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην κω. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη προκαταρκτική . Ένας ισχυρός σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης, 13.04.2021, στο αιγαίο και συγκεκριμένα κοντά στην κω και την τήλο. 30, a, 13/10/2021 04:00:33 · 29.3 χμ δνδ της χαλκίδας, 38.3399, 23.3021 . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σεισμός ταρακούνησε νίσυρο και κω. Ανακτήθηκε στις 21 ιουλίου 2017. Σεισμολογικό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 45 χιλιόμετρα από το χωριό κέφαλος, στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού κως. Σεισμός ανατολικά της κω (pics).

Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην κω. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε κω και νίσυρο. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Ένας ισχυρός σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης, 13.04.2021, στο αιγαίο και συγκεκριμένα κοντά στην κω και την τήλο. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη προκαταρκτική .

Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με το emsc, υπολογίζεται στα 2χλμ. Σεισμός στην Κω: Έκπτωση 50% στα
Σεισμός στην Κω: Έκπτωση 50% στα from www.newsit.gr
Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην κω. Ανακτήθηκε στις 21 ιουλίου 2017. Ισχυρός σεισμός 5,2r νότια της νισύρου. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη προκαταρκτική . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (4/6) κοντά στη νίσυρο. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε κω και νίσυρο. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σεισμολογικό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 45 χιλιόμετρα από το χωριό κέφαλος, στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού κως.

Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην κω.

Ισχυρός σεισμός 5,2r νότια της νισύρου. Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με το emsc, υπολογίζεται στα 2χλμ. Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην κω. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη προκαταρκτική . Σεισμολογικό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 45 χιλιόμετρα από το χωριό κέφαλος, στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού κως. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Ανακτήθηκε στις 21 ιουλίου 2017. 30, a, 13/10/2021 04:00:33 · 29.3 χμ δνδ της χαλκίδας, 38.3399, 23.3021 . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (4/6) κοντά στη νίσυρο. Ένας ισχυρός σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης, 13.04.2021, στο αιγαίο και συγκεκριμένα κοντά στην κω και την τήλο. Σεισμός ταρακούνησε νίσυρο και κω. Σεισμός ανατολικά της κω (pics). ↑ «δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό 6,6 ρίχτερ μεταξύ ρόδου, κω».

Σεισμοσ Τωρα Κωσ : Σεισμός στην Κω: Έκπτωση 50% στα / Ένας ισχυρός σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης, 13.04.2021, στο αιγαίο και συγκεκριμένα κοντά στην κω και την τήλο.. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (4/6) κοντά στη νίσυρο. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη προκαταρκτική . Σεισμός ταρακούνησε νίσυρο και κω. Σεισμολογικό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 45 χιλιόμετρα από το χωριό κέφαλος, στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού κως. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα.

Σεισμός ανατολικά της κω (pics) σεισμοσ τωρα. Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με το emsc, υπολογίζεται στα 2χλμ.